Lan-Com stepper op på distributionen

Blandt håndværkere, som er Lan-Com´s foretrukne kunder, er tid vigtigere, end nogensinde før. Derfor introducerer Lan-Com A/S også et helt nyt distributions system, som kan spare kunderne for masser af tid, der kan omsættes til reelt arbejde ude i marken.

Hos Lan-Com A/S har vi aldrig været blege for at tage kampen op mod dem, som er lidt større end os selv. ”Og det gør vi så igen”: Fortæller Flemming Seerup, Ceo Lan-Com A/S.

”Hvor mange gange har man ikke siddet med en kunde i F.eks. Århus og fået at vide, at de ikke handler med os, fordi vi ikke kan levere næstfølgende dag inden 07:00 om morgenen, som vores største konkurrenter kan”, eller, ”Vi har brug for, at du kan levere i Roskilde inden for en time – Vi er gået i stå og mangler varer fra jer NU”.

At køre fra Roskilde til Smørum for at afhente varer i en i forvejen travl hverdag, hvor alt bare skal klappe er NO GO.

”Derfor har vi taget skridtet fuldt ud og introducerer et helt nyt distributionssystem, som kan matche de største herhjemme”, siger direktøren fra Lan-Com A/S.
”Det er et projekt, som vi har arbejdet flere måneder på, og hvor vi har haft Logistikpartner med på banen, for at løse opgaven bedst muligt.

Hvad er det så, at Lan-Com kan tilbyde sine kunder?

Til vores fynske og jyske kunder introducerer vi natlevering. Det vil sige, at vores kunder kan bestille varer hos os helt frem til kl. 14:00 og få dem leveret den efterfølgende morgen på dørtrinet, inden de møder ind til en ny arbejdsdag.

Til vores travle kunder på Sjælland kan vi naturligvis yde den samme service, men derudover har vi yderligere to muligheder til dem. Vi kan inden for en time levere pakker i hele Storkøbenhavn, eller vi kan samme dag levere på hele Sjælland.
Her er ikke kun tale om små pakker, som vi kender i forvejen. Nej vi kan levere helt op til 8 paller i samme tidsrum.

”Vi har meget store forventninger til denne nye serviceydelse og tror på, at vi kan nå ud til endnu flere kunder end vi er i forvejen”, slutter Flemming Seerup fra Lan-Com.

Lan-Com A/S har de sidste 30 år leveret IT kabelsystemer til El markedet og de seneste år leveret til nogle af de allerstørste projekter i Danmark. Lan-Com A/S er den førende IT kabel specialist i Danmark med en stor knowhow som vi har erhvervet os gennem kompetente medarbejdere og de store projekter vi har leveret.

Yderligere information: www.lan-com.dk lan-com@lan-com.dk 44570787

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 26 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Lindpro valgte GIGA-LAN Kabelsystem til eget HQ

Da Lindpro A/S skulle udføre datakabling for deres moderselskab MT Højgaards nye hovedkontor stod det naturlige valg på Lan-Com`s kabelsystem GIGA-LAN.

”State of art” kategori 6A installation, der kan håndtere op til 10 Gbps

Læs mere

Seneste artikler

Lan-Com stepper op på distributionen

Blandt håndværkere, som er Lan-Com´s foretrukne kunder, er tid vigtigere, end nogensinde før. Derfor introducerer...

Læs mere

Samlevejledning for væghængte rackskabe 6HE til 27HE

Samlevejledning for væghængte rackskabe 6HE til 27HE

Læs mere

Manual for Intelligent vertikal strømfordelingsenhed

Manual for Intelligent vertikal strømfordelingsenhed

Læs mere

Gratis test af RJ45 Patch Kabler

I hele februar måned afholder Lan-Com A/S i Smørum ”gratis test af kategori 6 og 6a RJ45 Patch Kabler”

Læs mere