LAN-COM A/S introducer verdens mindste nyhed

Medie konvertering fra kobber til fiber har været kendt lige siden fiberkablernes begyndelse midt i 80´erne. Men aldrig har det været nemmere, mere fleksibelt og hurtigere.
Af Flemming Seerup, CEO hos Lan-Com A/S

Medie konvertering fra kobber til fiber har været kendt lige siden fiberkablernes begyndelse midt i 80´erne. Men aldrig har det været nemmere, mere fleksibelt og hurtigere.

Nu har Lan-Com introduceret markedets mindste media konverter.
Konverteren måler 79x23x18 mm. hvilket ikke er mere end en lang og smal tændstikæske.

Konverteren ”Lan-Switch LA-MC1N-G010MINI” består af en RJ45 port, en strømforsyning med USB kabel og en port hvor man kan man isætte SFP modul efter eget valg. Det vil sige at SFP modulet bestemmer mediets type (singlemode eller multimode), hastighed (10/100/1000 Mbps. eller 10 G) samt længden på fiberkablet.

Ideelt til FTTD

Minifiber konverteren kan strømforsynes via USB porten på en PC og har derfor ikke brug for strøm fra en almindelig stikkontakt. Det gør den særdeles egnet til FTTD kabling (Fiber To The Disk)

Lan-Com markedsfører ligeledes en række SFP (Small Form Factor) moduler, som samlet set dækker de fleste formål.

Hele Lan-Switch leveringsprogrammet ligger på Lan-Com`s lager i Smørum og kan leveres med omgående varsel. Leveringsprogrammet fremgår ligeledes af Lan-Com`s hjemmeside, hvor man i øvrigt også kan bestille varerne.

Er man yderligere interesseret i Lan-Com`s nye produkter, så er man velkommen til at kontakte os, men man er også altid velkommen til at aflægge os et besøg og se vores store showrooms samt få en snak om medie konvertering.

Lan-Com A/S har de sidste 33 år leveret IT kabling og beslægtede produkter til den danske industri.
Lan-Com A/S er i besiddelse af meget stor viden inden for IT infrastruktur, da Lan-Com`s medarbejdere har arbejdet på dette felt i mange år. Lan-Com A/S har de seneste år leveret til nogle af de største installationer i Danmark.

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 32 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 32 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Vi er rated i bedste betalingsklasse AAA af Bisnode. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Seneste artikler

LAN-COM A/S introducer verdens mindste nyhed

Medie konvertering fra kobber til fiber har været kendt lige siden fiberkablernes begyndelse midt i 80´erne. Men...

Læs mere

Eksklusiv kampagne

Fluke Networks og Lan-Com A/S gentager den succesfulde kampagne fra efteråret

Læs mere

Hvad kendetegner et godt kabelsystem?

Efter at have solgt Kabelsystemer i mere end 33 år og sit eget Giga-Lan brand i 10 år, har Lan-Com A/S samlet en...

Læs mere

LAN-COM A/S har udviklet sit eget leveringsprogram inden for switch teknologi

Lan-Com A/S i Smørum har indgået en aftale med en af markedets helt store switch producenter. I Q4-2023 introducerer...

Læs mere