Eksklusiv kampagne

Fluke Networks og Lan-Com A/S gentager den succesfulde kampagne fra efteråret

DSX Certificeringstester + Guldpakke = Stor besparelse
Spar op til 75.415,- Kr. på udvalgte kobber og fiber testere i en begrænset periode

Fluke Networks har altid leveret de bedste certificeringstestere, der findes. De er kendt for lang holdbarhed, nøjagtighed og de er meget brugervenlige.

Vi har solgt certificeringstestere til installatører, netværksteknikere og certificerings udbydere verden over siden 1992.

Vores Versiv modul opbyggede platform giver helt unik fleksibilitet til test af både fiber og kobber og arbejder med Linkware-PC og Linkware live – industriens bedste rapporterings software – brugere har uploaded mere end 100 millioner testresultater til Linkware live.

Nu bakker vi dette op igen med Guld Support, som er den mest omfattende servicepakke der er tilgængelig og som sørger for fortrolighed og kontrol af omkostninger til vedligehold i en og samme pakke.

Deltag i fejringen af vores 10 års jubilæum af vores Versiv/DSX familie med store besparelser på vores bedst sælgende modeller, der alle inkluderer Guld Support i en begrænset periode fra 1.marts til 21.juni 2024.

Se yderligere informationer på vores hjemmeside www.lan-com.dk eller ring til en af vores dygtige salgsingeniører på tlf. 4457 0787

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 32 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 32 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Vi er rated i bedste betalingsklasse AAA af Bisnode. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Seneste artikler

LAN-COM A/S introducer verdens mindste nyhed

Medie konvertering fra kobber til fiber har været kendt lige siden fiberkablernes begyndelse midt i 80´erne. Men...

Læs mere

Eksklusiv kampagne

Fluke Networks og Lan-Com A/S gentager den succesfulde kampagne fra efteråret

Læs mere

Hvad kendetegner et godt kabelsystem?

Efter at have solgt Kabelsystemer i mere end 33 år og sit eget Giga-Lan brand i 10 år, har Lan-Com A/S samlet en...

Læs mere

LAN-COM A/S har udviklet sit eget leveringsprogram inden for switch teknologi

Lan-Com A/S i Smørum har indgået en aftale med en af markedets helt store switch producenter. I Q4-2023 introducerer...

Læs mere