Persondatapolitik for Lan-Com A/S


Målsætning

Lan-Com A/S er et systemhus, som udbyder datakabling og beslægtede produkter til den danske industri. Vores målsætning er at være vores kunders foretrukne, mest sikre og troværdige leverandør af IT kablings produkter og services.

Behandling

Lan-Com sørger for, at lovgivningen bliver overholdt, når vi behandler følsomme personoplysninger. Vores sikkerhed har meget høj prioritet. Vi ved, at det vitalt for en virksomheds drift. Vi beskytter vores kunders oplysninger, så du kan have fuld tillid til os, når vi behandler oplysninger, der er vitale eller personlige.

I det efterfølgende kan du blive informeret om, hvordan Lan-Com A/S håndterer sit ansvar for at beskytte vores kunders oplysninger.
Vi behandler vores kunders personoplysninger. Til hver af vores kunder kan der være tilknyttet en eller flere personer. Oplysningerne indeholder b.la. firmanavn, adresse, telefonnumre, e-mailadresse, CVR nummer, alternative laveringsadresser, oplysninger på personer, der er tilknyttet til kunden og anvendelse af vores hjemmeside.

Kontaktoplysninger
                 
Lan-Com er dataansvarlig for, at personoplysninger behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning herunder Persondataforordningen samt Databeskyttelsesloven
Kontaktoplysninger:

Kontaktperson: Flemming Seerup fs@lan-com.dk
Adresse: Hassellunden 7
DK-2765  Smørum
CVR: 14416285
Telefon nr. +45 4457 0787
E-mail: lan-com@lan-com.dk

Lan-Com A/S behandler oplysninger om vores kunder med følgende formål:

Registrering af kunder
Oprettelse og godkendelse af kunder
Servicering af kunder med henblik på at levere en given service eller gennemføre et salg
Personaliserede services til markedsføring af produkter og ydelser
Registrering af kunder med det formål at overholde gældende lovgivning
 
Samtykke

For at blive oprettet som kunde hos Lan-Com A/S, har vi udført en formular, hvor vi beder om lov til at behandle dine oplysninger (samtykke). Oplysningerne anvendes b.la. til at sende nyhedsbreve, kampagner, samt individualisere hjemmesiden til den enkelte kundes behov baseret på den konkrete kundes ønsker og behov. Vores kunder kan til enhver tid trække sit samtykke tilbage, hvorefter vi ophører med at behandle oplysningerne.

Rettigheder

Lan-Coms kunder har ifølge  Persondataforordningen en række rettigheder med hensyn til behandlingen af personoplysninger. Rettighederne betyder bl.a. at kunderne kan få oplyst, hvilke oplysninger Lan-Com  ligger inde med og, at de kan blive slettet.

Hvis uheldet er ude

Hvis der skulle ske et brud på persondatasikkerheden, som vedrører Lan-Coms kunder og det pågældende brud vurderes at udgøre en høj risiko for vores kunder, vil Lan-Com hurtigst muligt orientere Datatilsynet og sammen med dem vurdere i hvilket omfang en større kommunikation skal effektueres.

Behandling og registrering

Lan-Com A/S behandler og registrerer personoplysninger eksterne datacentre. Ved support og opgraderinger af vores It systemer anvender vi ligeledes eksterne It leverandører.    
Videregivelse af oplysninger til myndigheder kan ske når dette sker medfør gældende lov.  

Ændring af Lan-Coms Person data politik

Lan-Com A/S kan til enhver tid uden varsel ændre denne Persondatapolitik for fremtiden

Med venlig Hilsen

Flemming Seerup
CEO Lan-Com A/S




Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 26 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Lindpro valgte GIGA-LAN Kabelsystem til eget HQ

Da Lindpro A/S skulle udføre datakabling for deres moderselskab MT Højgaards nye hovedkontor stod det naturlige valg på Lan-Com`s kabelsystem GIGA-LAN.

”State of art” kategori 6A installation, der kan håndtere op til 10 Gbps

Læs mere

Seneste artikler

Hvordan sikre man sig, at det man har købt nu overholder det, som det skal

Det er en ganske naturlig ting, at man vil ikke snydes - og så ender man ofte med at købe det billigste, men er det...

Læs mere

Ny fiberoptisk fusions splidser

Lan-Com A/S introducerer en helt ny Fiberoptisk Fusions Splidser SAT-17M V2 mini fusions Splidser, som er specielt...

Læs mere

GIGA-LAN / LAN-OPTIC INSTALLATIONS GUIDE

Giga-Lan / Lan-Optic installations guide

Læs mere

DRIFT OG VEDLIGEHOLD

GIGA-LAN Struktureret kabelsystem kategori 6A U-UTP LAN-OPTIC Fiberoptisk backbone

Læs mere