Vi stræber efter at blive vores kunders foretrukne leverandør drevet af konstant fokus på produktinnovation, kvalitet, service og kundetilfredshed

Lan-Com A/S er i dag et projekt/udviklings/systemhus med speciale i netværkskabling. Vi følger meget nøje installationsmarkedet for projekter og byder på alle typer netværksprojekter. Der er ingen projekter,  som er for små og der er ingen projekter, der er for store. Projekterne tilbydes som regel i tæt samarbejde med vores kunder (El-installationsvirksomheder). Ofte sender vores kunder udbudsmaterialet fra den rådgivende ingeniør til os. Vi gennemlæser projektet og tilbyder nøjagtigt de produkter, som er beskrevet i udbudsmaterialet – det giver den sikkerhed for vores kunder, at det kabelsystem som de går ind med overholder udbudsmaterialer, så der ikke kommer overraskelser senere hen. Ofte kommer vi med gode alternativer til glæde for alle.

Vores hovedbeskæftigelse er salg, udvikling, projektering og rådgivning af tele- og datainstallationer - kobber som fiberbaseret. Vi bor i Smørum, hvor vi har vores administration samt vores lager med mere end 1000 varenumre. 

Vores kundegrupper er El-installationsvirksomheder, industrien, IT firmaer, system integratorer, grossister, teleselskaber samt forsyningsselskaber.

I 2009 startede Lan-Com A/S sin første produktion af dataskabe. Alle netværks skabe var tilpasset det danske marked ud fra de krav og ønsker fra danske el installatører og slutkunder.
I dag er det et af vores vigtigeste produkter og mange store danske virksomheder har skrevet Lan-Rack ind som deres standard.

I 2012 introducerede vi et komplet leveringsprogram indenfor tele og alarmkabler - De kendte PTH, PTSH og PTKH kabler til alarm og sikring.

I 2013 Valgte vi at udvikle vores eget kobber Kabelsystem GIGA-LAN samt vores eget Fiber Optiske Kabelsystem LAN-OPTIC. Begge kabelsystemer er designet ud fra de krav som danske Rådgivende Ingeniørvirksomheder stiller i deres udbudsmaterialer samt de krav som danske El-installationsvirksomheder har. Ligeledes har performance og pris været en afgørende faktor.
Siden hen har især Giga-Lan Kabelsystem vundet stor anerkendelse i markedet, hvor vi har vundet mange præstigefyldte projekter. Vores Giga-Lan RJ45 Patch Kabler i kategori 6 og 6a er i dag et af de mest foretrukne produkter i markedet på grund af den meget høje kvalitet og et rimeligt prisniveau.

Således kan vi i dag tilbyde komplette IT infrastruktur løsninger med op til 25 års garantiordning.

Lan-Com A/S er i dag Danmarks største speciel udbyder af kabelsystemer med en vækst på over 30% om året. Vi har de sidste 10 år vundet mange af de allerstørste og prestigefyldte projekter i Danmark.

Af andre produkter som Lan-Com A/S distribuerer kan nævnes Fluke Networks hvor vi har opnået Guld Partner status. Det er os en glæde, at vi til vores kunder kan tilbyde markedets bedste løsninger inden for test af kobber og fiber systemer.
Men vi nøjes ikke kun med at sælge de avancerede Fluke produkter – vi yder også service og vejledning i brug af produktet når man køber det hos os.

Mission

Vi stræber efter at blive vores kunders foretrukne leverandør drevet af konstant fokus på produktinnovation, kvalitet, service og kundetilfredshed

Vision

Lan-Com A/S vil styrke sin position som den tredje største leverandører af IT-kabelsystemer til El og tele markedet

Lan-Com A/S råder over markedets bredeste leveringsprogram inden for datakabling. Vi kan i dag levere lige fra den mest simple kategori 5e installation over kategori 6 til de meget sofistikerede kategori 6a systemer, som er forberedt for 10 Gigabit kommunikation. Fiberoptisk kabling, datarack, testudstyr samt aktive Ethernet komponenter er ligeledes blandt vores kerneområder.

Selvom Lan-Com A/S er mere end 32 år gammel, så fungerer alt progressivt. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og får input fra markedet næsten hver dag. Er der et produkt, som efterspørges og vi ikke er i stand til at tilbyde, er der ikke langt til produktudvikling for os.

I februar 2017 introducerede vi vores nyudviklede internet portal "Lan-Com ON-Line", hvor du kan se næsten hele vores store leveringsprogram med beskrivelse og foto inden for hvert eneste produkt. Er du kunde hos Lan-Com kan du også via brugernavn og adgangskode se listepris, nettopris samt lagerbeholdning. Du kan ligeledes bestille dine varer over vores portal eller hente specifikationer. Vi håber meget, at du vil gå på opdagelse i vores portal, for så vil du opdage hvor mange spændende produkter vi kan tilbyde.

Større omsætning kræver mere lagerplads – derfor var det en stor glæde for os og vores kunder at vi i 2019 kunne udvide vores lagerkapacitet med 50%. I 2021 åbnede vi vores nye administrationsbygning med to showrooms, mødefaciliteter, kantine for medarbejdere og kunder. I forbindelse med åbningen af vores nye administrationsbygning introducerede vi vores Lan-Academy, hvor vi i dag tilbyder en række kurser.

Mange års erfaring inden for salg, projektering og rådgivning af datainstallationer gør os til en af de absolut bedste inden for vores specielle område. Kundeservice er alfa og omega hos os. I den senere tid har vi konstateret et stigende behov blandt vore kunder for hasteleverancer. Vi har derfor samarbejde med kurerservice, som står til vores rådighed med udbringning af varer med omgående varsel, hvis det skulle være nødvendigt.

Er man ansat som beregner i en El-installationsvirksomhed, kan man med fordel bruge beregningssystemet ”Kalkia”. Lan-com samarbejder med Kalkia og alle vores produkter ligger i Kalkia beregningssystemet – lige klar til at tage i anvendelse ved beregning af en ny IT installation.

Som noget helt nyt har vi indledt et samarbejde med ”Klarpris”. El og VVS branchens pricerunner, hvor man kan finde de mest økonomiske produkter. Hos Lan-Com kan vi godt lide transparens og er ikke bange for at blive sammenlignet.

Lan-Com støtter sporten i Danmark

Lan-Com A/S har indgået en guld sponsoraftale med GBK (Gentofte Badminton Klub)

Gentofte Badminton Klub er en af de førende badmintonklubber i Danmark og har sat sit præg på sporten gennem mange år. Klubben har gennem tiderne huset så prominente navne som Lene Køppen, Steen Skovgaard, Thomas Stuhr Lauritzen. Morten Frost, Kirsten Larsen, Poul Erik Høyer Larsen, Camilla Martin og ikke mindst Peter Gade samt Jim Laugesen.

Leje af ferie lejlighed

Som kunde hos Lan-Com A/S kan du med fordel leje en af vores super lækre ferielejligheder på skønne La Manga i Spanien.

Læs mere på dette link eller ring til os og få en god ferie pris

Læs mere

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 32 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 32 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Vi er rated i bedste betalingsklasse AAA af Bisnode. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Seneste artikler

Hvad kendetegner et godt kabelsystem?

Efter at have solgt Kabelsystemer i mere end 33 år og sit eget Giga-Lan brand i 10 år, har Lan-Com A/S samlet en...

Læs mere

LAN-COM A/S har udviklet sit eget leveringsprogram inden for switch teknologi

Lan-Com A/S i Smørum har indgået en aftale med en af markedets helt store switch producenter. I Q4-2023 introducerer...

Læs mere

Nr. 1000 på Lan-Academy

Den 11 oktober afholdte Lan-Com A/S endnu engang CI træning (Certificeret Installatør træning) hvor der blev...

Læs mere

Lan-Com A/S holder introfest på UPS fra Legrand

Lan-Com A/S i Smørum har netop introduceret Legrands store leveringsprogran inden for 1- og 3-fasede UPS’er.

Læs mere