LAN-COM A/S har udviklet sit eget leveringsprogram inden for switch teknologi

Lan-Com A/S i Smørum har indgået en aftale med en af markedets helt store switch producenter. I Q4-2023 introducerer Lan-Com sin helt egen serie af IEEE Ethernet Switche til det danske marked. Serien kommer til at hedde Lan-Switch – helt i overensstemmelse med Lan-Com`s øvrige Lan-produktserier.

”Vi har virkelig store forventninger til denne serie, og vi tror, at vi kan etablere os som en af helt store og seriøse udbydere af Ethernet Switche og SFP produkter”, siger Flemming Seerup Ceo, Lan-Com A/S og fortsætter: ”Vi har jo allerede i dag et ikke ubetydeligt salg af aktive Switche og medie konvertering, men med vores eget produkt i hånden vil det give os store muligheder for at vækste og få nye kunder”.

Leveringsprogrammet er stort og spænder lige fra små mini desktop switche 5 og 8 porte over24-port Gigabit switche til 10 Gigabit fiberswitche, hvor man selv kan designe sin port ved valg af SFP moduler.
l leveringsprogrammet findes ligeledes POE
switche – Små desktop udgaver med få porte, men også store udgaver med op til 24 porte og 400 W. POE switche udmærker sig ved, at den tilsluttede enhed ikke anvender strømudtag, da forsyningen sker via netværkskablet.

Kvaliteten på Lan-Switchene er i top, da alle switchene er med RTL chipset. De fleste switche leveres i metalchassis og forberedt for 19” opspænding.

Hele leveringsprogrammet ligger på Lan-Com`s lager i Smørum og kan leveres ultimo oktober/23.
Hele Leveringsprogrammet fremgår af Lan-Com`s hjemmeside, hvor man i øvrigt også kan bestille varerne.

”Er man yderligere interesseret i Lan-Com`s nye program, så er man velkommen til at kontakte os, men man er også altid velkommen til at aflægge os et besøg og se vores store showrooms samt få en Switch-snak”, slutter Flemming Seerup.

Lan-Com A/S har de sidste 32 år leveret IT kabling og beslægtede produkter til den danske industri.
Lan-Com A/S er i besiddelse af meget stor viden inden for IT infrastruktur, da Lan-Com`s medarbejdere har arbejdet på dette felt i mange år. Lan-Com A/S har de seneste år leveret til nogle af de største installationer i Danmark og
vækster med ca. 30% om året.

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 32 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 32 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Vi er rated i bedste betalingsklasse AAA af Bisnode. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Seneste artikler

Lan-Com A/S indgår aftale med Græsk producent af LSZH rør

Lan-Com A/S i Sørum har indgået en distributions aftale med Kouvidis i Grækenland. Aftalen indeholder, at Lan-Com...

Læs mere

LAN-COM A/S introducer verdens mindste nyhed

Medie konvertering fra kobber til fiber har været kendt lige siden fiberkablernes begyndelse midt i 80´erne. Men...

Læs mere

Eksklusiv kampagne

Fluke Networks og Lan-Com A/S gentager den succesfulde kampagne fra efteråret

Læs mere

Hvad kendetegner et godt kabelsystem?

Efter at have solgt Kabelsystemer i mere end 33 år og sit eget Giga-Lan brand i 10 år, har Lan-Com A/S samlet en...

Læs mere