19" VÆGSKAB 6HE H367XB600XD450MM PD SORT LRW Forstør

19" VÆGSKAB 6HE H367XB600XD450MM PD SORT LRW

240019

5706683016202

STK

Lager status:

DKK (Log ind for at se pris)

Specifikation

Materiale: Pulverlakeret stål. Farve: Sort Dør: Pladedør Lås: Eurolock. Mulighed for tilvalg af Ruko. Ophæng: Vægbeslag medfølger: Belastningskapacitet: 60kg. Opspænding: 19" for og bag. Electrosteel (ledende) Størrelse: H367xB600XD450mm. HE: 6HE Jording: Forberedt for jord Tilbehørs program: Stort. Leveres usamlet (flatpack) Tilvalg: Samling af skab (varenr. 240000)

Yderligere information

19" vægskab for data installationer. Gedignt design med 19" opspænding for og bag. Aftagelige/aflåselige sideplader. Gæller for udluftninger i top og bund. Mulighed for montage af op til 2 stk. ventilatorer Aftagelig dør, som kan højre og venstre vendes.

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 26 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Lindpro valgte GIGA-LAN Kabelsystem til eget HQ

Da Lindpro A/S skulle udføre datakabling for deres moderselskab MT Højgaards nye hovedkontor stod det naturlige valg på Lan-Com`s kabelsystem GIGA-LAN.

”State of art” kategori 6A installation, der kan håndtere op til 10 Gbps

Læs mere

Seneste artikler

GIGA-LAN / LAN-OPTIC INSTALLATIONS GUIDE

Giga-Lan / Lan-Optic installations guide

Læs mere

DRIFT OG VEDLIGEHOLD

GIGA-LAN Struktureret kabelsystem kategori 6A U-UTP LAN-OPTIC Fiberoptisk backbone

Læs mere

KALIBRERING AF FLUKE UDSTYR

Guide til kalibrering af Fluke udstyr

Læs mere

Lan-Com A/S introducerer Kube løsninger til datacentre

Lan-Com A/S har i snart mange år været kendt for sine LAN-RACK, som er leveret til de største data- installationer...

Læs mere