GIGA-LAN Pro

GIGA-LAN Pro” er et top professionelt Kabelsystem, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Designet ligger langt over gældende EN standard og samtidig er det aldeles konkurrencedygtigt i forhold til andre gode kabelsystemer. Alle komponenter er component compliant og vitale dele er godkendt af uafhængigt test laboratorie

Et færdigt GIGA-LAN Pro kabelsystem (PL 2 Link) har typisk en NEXT margin på 8dB over gældende EN standard.

GIGA-LAN Pro er fuld certificertbart med op til 25 års systemgaranti og 3dB margin garanti (dobbelt så godt som standarden).

GIGA-LAN Standard

GIGA-LAN Standard” er et Kabelsystem, hvor der i designet er set på at få den bedste økonomi ud af et standardiseret produkt.

Et færdigt GIGA-LAN Standard kabelsystem (PL 2 Link) har typisk en NEXT margin på 4dB over gældende EN standard.

GIGA-LAN Standard er fuld certificertbart.

GIGA-LAN Zone

GIGA-LAN Zone”. Det er et kategori 6 U-UTP Kabelsystem, hvor kablets diameter kun er 3,50 mm mod de traditionelle kat 6 U-UTP kabler som er det dobbelte. Det giver en række fordele.

For det første sparer det plads i føringsveje. Som regel er der altid pladstrængsel i føringsveje. Med det nye kat 6 Zone kabel kan der lige pludselig være dobbelt så mange kabler i føringsvejene.

Et tyndt og mere fleksibelt kabel er også betydelig nemmere at installere og det sparer dermed også tid og penge for den enkelte installatør. Da der er mindre kobber i kablet er det også billigere end de traditionelle kat 6 kabler.  

Begrænsning

Da ledernes diameter kun er AWG28 er kablets dæmpning naturligvis større og den maksimale længde er der for 60 m channel mod de normale 100 m.

Nye RJ45 Jack

For at kunne terminere det nye kabel kræves der ligeledes en tilsvarende RJ45 Jack med skæreklemmer, der kan håndtere AWG 28 ledere. Dette er naturligvis også en del af det nye kabelsystem. Alle andre komponenter til systemet er de samme som det traditionelle kabelsystem. DVS Patch Paneler, udtag samt Patch Kabler.


Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 32 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 32 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Vi er rated i bedste betalingsklasse AAA af Bisnode. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Seneste artikler

Samlevejledning for væghængte rackskabe 6HE til 27HE

Samlevejledning for væghængte rackskabe 6HE til 27HE

Læs mere

Manual for Intelligent vertikal strømfordelingsenhed

Manual for Intelligent vertikal strømfordelingsenhed

Læs mere

Hvordan sikre man sig, at det man har købt nu overholder det, som det skal

Det er en ganske naturlig ting, at man vil ikke snydes - og så ender man ofte med at købe det billigste, men er det...

Læs mere

Ny fiberoptisk fusions splidser

Lan-Com A/S introducerer en helt ny Fiberoptisk Fusions Splidser SAT-17M V2 mini fusions Splidser, som er specielt...

Læs mere