GIGA-LAN Pro

GIGA-LAN Pro” er et top professionelt Kabelsystem, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Designet ligger langt over gældende EN standard og samtidig er det aldeles konkurrencedygtigt i forhold til andre gode kabelsystemer. Alle komponenter er component compliant og vitale dele er godkendt af uafhængigt test laboratorie

Et færdigt GIGA-LAN Pro kabelsystem (PL 2 Link) har typisk en NEXT margin på 8dB over gældende EN standard.

GIGA-LAN Pro er fuld certificertbart med op til 25 års systemgaranti og 3dB margin garanti (dobbelt så godt som standarden).

GIGA-LAN Standard

GIGA-LAN Standard” er et Kabelsystem, hvor der i designet er set på at få den bedste økonomi ud af et standardiseret produkt.

Et færdigt GIGA-LAN Standard kabelsystem (PL 2 Link) har typisk en NEXT margin på 4dB over gældende EN standard.

GIGA-LAN Standard er fuld certificertbart.

GIGA-LAN Zone

GIGA-LAN Zone”. Det er et kategori 6 U-UTP Kabelsystem, hvor kablets diameter kun er 3,50 mm mod de traditionelle kat 6 U-UTP kabler som er det dobbelte. Det giver en række fordele.

For det første sparer det plads i føringsveje. Som regel er der altid pladstrængsel i føringsveje. Med det nye kat 6 Zone kabel kan der lige pludselig være dobbelt så mange kabler i føringsvejene.

Et tyndt og mere fleksibelt kabel er også betydelig nemmere at installere og det sparer dermed også tid og penge for den enkelte installatør. Da der er mindre kobber i kablet er det også billigere end de traditionelle kat 6 kabler.  

Begrænsning

Da ledernes diameter kun er AWG28 er kablets dæmpning naturligvis større og den maksimale længde er der for 60 m channel mod de normale 100 m.

Nye RJ45 Jack

For at kunne terminere det nye kabel kræves der ligeledes en tilsvarende RJ45 Jack med skæreklemmer, der kan håndtere AWG 28 ledere. Dette er naturligvis også en del af det nye kabelsystem. Alle andre komponenter til systemet er de samme som det traditionelle kabelsystem. DVS Patch Paneler, udtag samt Patch Kabler.


Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 26 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Lindpro valgte GIGA-LAN Kabelsystem til eget HQ

Da Lindpro A/S skulle udføre datakabling for deres moderselskab MT Højgaards nye hovedkontor stod det naturlige valg på Lan-Com`s kabelsystem GIGA-LAN.

”State of art” kategori 6A installation, der kan håndtere op til 10 Gbps

Læs mere

Seneste artikler

Lan-Com stepper op på distributionen

Blandt håndværkere, som er Lan-Com´s foretrukne kunder, er tid vigtigere, end nogensinde før. Derfor introducerer...

Læs mere

Samlevejledning for væghængte rackskabe 6HE til 27HE

Samlevejledning for væghængte rackskabe 6HE til 27HE

Læs mere

Manual for Intelligent vertikal strømfordelingsenhed

Manual for Intelligent vertikal strømfordelingsenhed

Læs mere

Gratis test af RJ45 Patch Kabler

I hele februar måned afholder Lan-Com A/S i Smørum ”gratis test af kategori 6 og 6a RJ45 Patch Kabler”

Læs mere