Nr. 1000 på Lan-Academy

Den 11 oktober afholdte Lan-Com A/S endnu engang CI træning (Certificeret Installatør træning) hvor der blev gennemgået standarder, installationspraksis, test samt hands on inden for IT Strukturerede kabelsystemer.

Denne gang var det Fugmann El Anlæg, Hoffmann samt Wicotec-Kirkebjerg, der deltog. Hermed er ovennævnte firmaer certificeret til at installere Giga-Lan Kabelsystem og har derfor også mulighed for at yde sine kunder op til 25 års produktgaranti samt 25 års system garanti.

Nr. 1000

Anders Wichmann fra Fugmann El-Anlæg blev nr. 1000 som har gennemført Lan-Academy`s CI træning og det blev fejret med en lille højtidelighed, hvor Anders gik hjem med en god flaske Champagne.

Lan-Academy er et uddannelses/træningscenter, som hører under Lan-Com A/S. Lan-Academy udbyder flere kurser med hvert sit specielle formål en gang om måneden. Alle kurser har relation til IT kabling.

Foto: Anders Wichmann, Fugmann El- Anlæg
og Jan Carlsen, Uddannelsesleder Lan-Com A/S

Yderligere information: tlf. 44570787, mail: lan-com@lan-com.dk www. Lan-com.dk

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 32 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 32 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Vi er rated i bedste betalingsklasse AAA af Bisnode. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Seneste artikler

LAN-COM A/S introducer verdens mindste nyhed

Medie konvertering fra kobber til fiber har været kendt lige siden fiberkablernes begyndelse midt i 80´erne. Men...

Læs mere

Eksklusiv kampagne

Fluke Networks og Lan-Com A/S gentager den succesfulde kampagne fra efteråret

Læs mere

Hvad kendetegner et godt kabelsystem?

Efter at have solgt Kabelsystemer i mere end 33 år og sit eget Giga-Lan brand i 10 år, har Lan-Com A/S samlet en...

Læs mere

LAN-COM A/S har udviklet sit eget leveringsprogram inden for switch teknologi

Lan-Com A/S i Smørum har indgået en aftale med en af markedets helt store switch producenter. I Q4-2023 introducerer...

Læs mere