FLUKE NETWORKS fejrer 10 års jubilæum sammen med LAN-COM A/S

Fluke Networks har siden 1992 solgt certificeringstestere til El-installatører, IT teknikere og Certificerings udbydere. Det er nu 10 år siden, at Fluke Networks sendte sine første DSX Analysere på markedet.

Det fejrer Fluke Networks sammen med Lan-Com A/S ved at tilbyde de kendte Versiv produkter sammen med en guld support pakke til meget reducerede priser.

Fluke Networks har altid leveret de bedste certificeringstestere, der findes. De er kendt for lang holdbarhed, nøjagtighed og de er meget brugervenlige. Vi har solgt certificeringstestere til installatører, netværksteknikere og certificeringsudbydere verden over siden 1992.

Vores Versiv modul opbyggede platform giver en helt unik fleksibilitet til test af både fiber og kobber og arbejder med Linkware-PC og Linkware live – industriens bedste rapporterings software – brugere har uploaded mere end 100 millioner testresultater til Linkware live.
Nu bakker vi dette op med Guld Support, som er den mest omfattende servicepakke der er tilgængelig og som sørger for fortrolighed og kontrol af omkostninger til vedligehold i en og samme pakke.

”Det bliver meget spændende at se hvordan markedet reagerer på denne store jubilæumspakke, hvor vores kunder kan opnå besparelser på helt op til 33% på markedets mest efterspurgte produkt gennem de sidste 10 år”,
siger Jan Carlsen, teknisk ansvarlig hos Lan-Com og fortsætter,
”som noget nyt tilbyder vi nu også leasing af Fluke Verisiv produkterne, så vores kunder har udgiften til testinstrumentet afskrevet over de år som de faktisk bruger den”.

”Jeg kan kun anbefale El Installatører, IT teknikere og certificerings-udbydere at kontakte os og få en snak, så vi kan finde den bedste løsning i samarbejde – der kommer nok ikke et lignende godt tilbud på de samme produkter foreløbigt”, slutter Jan Carlsen.

Lan-Com A/S har de sidste 32 år leveret IT kabling og beslægtede produkter til danske el-installatører. Lan-Com A/S har erhvervet sig stor viden inden for dette område ved konstant at være nysgerrig og som leverandør til nogle af de største LAN projekter i Danmark de seneste år.
Lan-Com A/S har distribueret Fluke Networks produkter de sidste 20 år og har en stor produktviden på dette område.

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 32 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 32 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Vi er rated i bedste betalingsklasse AAA af Bisnode. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Seneste artikler

LAN-COM A/S introducer verdens mindste nyhed

Medie konvertering fra kobber til fiber har været kendt lige siden fiberkablernes begyndelse midt i 80´erne. Men...

Læs mere

Eksklusiv kampagne

Fluke Networks og Lan-Com A/S gentager den succesfulde kampagne fra efteråret

Læs mere

Hvad kendetegner et godt kabelsystem?

Efter at have solgt Kabelsystemer i mere end 33 år og sit eget Giga-Lan brand i 10 år, har Lan-Com A/S samlet en...

Læs mere

LAN-COM A/S har udviklet sit eget leveringsprogram inden for switch teknologi

Lan-Com A/S i Smørum har indgået en aftale med en af markedets helt store switch producenter. I Q4-2023 introducerer...

Læs mere