LAN-COM A/S indgår aftale med Legrand

Lan-Com A/S i Smørum har indgået en distributionsaftale med Franske Legrand. Aftalen indeholder, at Lan-Com A/S nu har rettigheder til at distribuere Legrand’s enfasede UPS’er på det danske marked.
Jacob Thornye, Business Develop Manager hos Legrand er en glad mand.
”Jeg er sikker på, at vi har fundet den rigtige partner i Lan-Com. De har en meget stor berøringsflade, og er ikke bange for at sætte sig ind i nye produkter og udfordre markedet. Det er lige det som vi har efterspurgt” fortæller Jacob Thurnye, der har store forventninger til det nye samarbejde.

En del af Lan-Coms DNA er, at viden skal følge produktet. Der bliver ikke solgt nogle produkter i Lan-Com, som man ikke kender helt ned i detaljen. Derfor er Lan-Coms produkt specialister og så grundigt oplært i det nye sortiment, så der kan gives professionel råd og vejledning fra første dag. Hvis nogle produkter skal konfigureres eller opsættes på en speciel måde, så hjælper Lan-Com også med det.

Om UPS-anlæg:
Enfasede UPS-anlæg fra Legrand er det rigtige valg. De er kompakte og nemme at installere samt konfigurere. De leveres i stand-alone og som on-line dobbelt konvertering med en effektivitet på op til 96%.

Legrands enfasede UPS-anlæg leverer total, pålidelig beskyttelse af installationen, og er et fremragende valg i forhold til pris/kvalitet. Her er der garanti for en holdbar investering.

Lan-Com A/S har de sidste 32 år leveret IT kabling og beslægtede produkter til danske el-installatører.
Lan-Com A/S er i besiddelse af meget stor viden indenfor dette område, ved konstant at være nysgerrig. erhvervet sig gennem nogle af de største LAN projekter i Danmark de seneste år.

Legrand er global specialist i elektrisk og digital infrastruktur i byggebranchen. Legrands formål er at forbedre liv ved at transformere de rum, hvor mennesker bor, arbejder og mødes, med elektriske og digitale infrastrukturer og forbundne løsninger, der er enkle, innovative og bæredygtige.

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 32 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 32 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Vi er rated i bedste betalingsklasse AAA af Bisnode. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Seneste artikler

LAN-COM A/S introducer verdens mindste nyhed

Medie konvertering fra kobber til fiber har været kendt lige siden fiberkablernes begyndelse midt i 80´erne. Men...

Læs mere

Eksklusiv kampagne

Fluke Networks og Lan-Com A/S gentager den succesfulde kampagne fra efteråret

Læs mere

Hvad kendetegner et godt kabelsystem?

Efter at have solgt Kabelsystemer i mere end 33 år og sit eget Giga-Lan brand i 10 år, har Lan-Com A/S samlet en...

Læs mere

LAN-COM A/S har udviklet sit eget leveringsprogram inden for switch teknologi

Lan-Com A/S i Smørum har indgået en aftale med en af markedets helt store switch producenter. I Q4-2023 introducerer...

Læs mere