Yellow trunking fra Lan-Com A/S

Lan-Com A/S har taget endnu et produkt til sig. Denne gang drejer det sig om ”Yellow Trunking”. Et stigende behov for at gøre en dyd ud af kablingen i datacentre har øget behovet for at lave en professionel føringsvej for fiberkabler.

Lan-Com A/S har taget endnu et produkt til sig.

Denne gang drejer det sig om ”Yellow Trunking”.
Et stigende behov for at gøre en dyd ud af kablingen i datacentre har øget behovet, for at lave en professionel føringsvej for fiberkabler så unødige fejl forhindres og at fiberkablingen får de bedste betingelser i et miljø, hvor IT sikkerhed og oppetid er nøglefaktorer.

Lan-Com`s ”Yellow Trunking” lagerføres i 3 bredder 120 mm, 240 mm og 360 mm- alt efter, hvor meget fiberkabling man har til hensigt at installere.

De leveres i ”Lego samlesæt” med lige stykker, T-stykker, kryds samt ende-stykker og ”vandfald” – så man selv kan designe sin datacenterkabling.
Materialet er hård plast og er halogenfrit i farven gul.

Formålet med ”Yellow Trunking” er at lave en føringsvej i datacentre som beskytter fiberkablerne mod hårde buk og skarpe kanter.
Således får man den mest optimale fiberinstallation, som kan holde til max performance i mange år.

Datakablingen i datacentre er altafgørende og aldeles vital for et datacenters drift og oppetid.
Et IT nedbrud i et datacenter kan være svært at identificere og hvert minut et datacenter er nede kan koste store summer. Derfor gælder det om at minimere mulige fejl.

Det hjælper ”Yellow Trunking med.

Lan-Com`s dygtige salgsingeniører hjælper gerne med at designe Yellow Trunking, så man får optimal udnyttelse af systemet.
I Lan-Com`s nye show room er det også muligt at se det installeret ”in real Life”.

Lan-Com A/S har leveret IT kabling løsninger til den danske industri i 30 år.
En række professionelle produkter til installationsbranchen kombineret med en håndfuld yderst dedikerede medarbejdere, som danner grundlaget for Lan-Coms succes de seneste mange år.

Yderligere information: tlf. 44570787 lan-com@lan-com.dk www. Lan-com.dk

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 32 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 32 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Vi er rated i bedste betalingsklasse AAA af Bisnode. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Seneste artikler

Samlevejledning for væghængte rackskabe 6HE til 27HE

Samlevejledning for væghængte rackskabe 6HE til 27HE

Læs mere

Manual for Intelligent vertikal strømfordelingsenhed

Manual for Intelligent vertikal strømfordelingsenhed

Læs mere

Hvordan sikre man sig, at det man har købt nu overholder det, som det skal

Det er en ganske naturlig ting, at man vil ikke snydes - og så ender man ofte med at købe det billigste, men er det...

Læs mere

Ny fiberoptisk fusions splidser

Lan-Com A/S introducerer en helt ny Fiberoptisk Fusions Splidser SAT-17M V2 mini fusions Splidser, som er specielt...

Læs mere