Fiberoptiske Mikro Kabler fra Lan-Com A/S

Et stigende behov for Fiberoptiske Mikro kabler har fået Lan-Com A/S i Smørum til at lagerføre en række varianter. Kablerne anvendes primært til bredbåndskabling over store strækninger. Det er den konstante efterspørgsel på hurtigt internet fra private hjem og offentlige virksomheder, der driver dette marked.

Kablerne udmærker sig ved en meget lille dimension med mange fibre inden i. Kablerne er forholdsvis stive med en glat og ensartet overflade, således at de kan blæses i rør over store afstande.

”Foreløbig er vi startet med kabler i dimensionerne 12, 24, 48 og 96 fiber”, siger afdelingsleder i Lan-Com`s WAN afdeling, Kim Vinther Jørgensen.

”Ligeledes er vi nu også lagerførende i de kendte EPFU fiber, som anvendes til den sidste strækning ind til de enkelte huse eller virksomheder”, fortsætter Kim Vinther jørgensen.

Den enkelte fiber er G657A1, som tåler at blive bøjet uden, at det går ud over performance på fiberen. Kappematerialet er PE, så det kan tåle at ligge udenfor.

Komplet program

”I starten af året blev vi færdige med vores FTTH (Fiber To The Home) leveringsprogram. Vi har ligeledes et komplet program inden for rør og couplere, så vi er ved at have et komplet leveringsprogram”, slutter Kim Vinther Jørgensen. 

Lan-Com A/S har de sidste 30 år leveret IT kabelsystemer til El markedet og de seneste år leveret til nogle af de aller største projekter i Danmark.  Lan-Com A/S er den førende IT kabel specialist i Danmark med en stor knowhow som vi har erhvervet os gennem kompetente medarbejdere og de store projekter vi har leveret

Yderligere information:  www.lan-com.dk  lan-com@lan-com.dk   4457 0787

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 26 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Lindpro valgte GIGA-LAN Kabelsystem til eget HQ

Da Lindpro A/S skulle udføre datakabling for deres moderselskab MT Højgaards nye hovedkontor stod det naturlige valg på Lan-Com`s kabelsystem GIGA-LAN.

”State of art” kategori 6A installation, der kan håndtere op til 10 Gbps

Læs mere

Seneste artikler

Lan-Com stepper op på distributionen

Blandt håndværkere, som er Lan-Com´s foretrukne kunder, er tid vigtigere, end nogensinde før. Derfor introducerer...

Læs mere

Samlevejledning for væghængte rackskabe 6HE til 27HE

Samlevejledning for væghængte rackskabe 6HE til 27HE

Læs mere

Manual for Intelligent vertikal strømfordelingsenhed

Manual for Intelligent vertikal strømfordelingsenhed

Læs mere

Gratis test af RJ45 Patch Kabler

I hele februar måned afholder Lan-Com A/S i Smørum ”gratis test af kategori 6 og 6a RJ45 Patch Kabler”

Læs mere