Ny forbedret RJ45 Plug fra Lan-Com A/S

Hvem har ikke prøvet at montere en RJ45 Plug og samtidig blevet død irriteret på sig selv!! For det er rent faktisk ikke så nemt, som man lige tror. Resultatet bliver ofte yderst ringe.

”Hånden på hjertet” - så er den lille plug ikke baseret på mark-terminering, som efterfølgende skal håndtere en hastighed på 1 Gigabit eller i nogle tilfælde mere.
Men det råder Lan-Com A/S bod på nu.

Med den nye GIGA-LAN RJ45 Easy Connect Plug er det nu slut med svære termineringer og dårlig preformance.

Montagen sker ved, at alle 4 par føres ud af fronten på pluggen og afklippes. Hermed får man sikker-hed for, at alle ledere har korrekt forbindelse til pinnene i pluggen.

Termineringen kan gøres på den halve tid og sikkerheden for korrekt forbindelse er nærmest 100%. Parrene kan føres længere ind i pluggen.

Herved opnås en betydelig forbedring af NEXT, så det rent faktisk er muligt at udføre en mark-terminering og opnå kategori 6 performance.

For at montere Giga-Lan RJ45 Easy Connect Plug kræves det brugen af Giga-Lan Easy Connect  Crimpeværktøj (skal tilkøbes).

Med til produktet følger en transperant aflastningstylle, som sørger for en professionel afslutning og samtidig aflaster for skarpe buk.

Disse plugs leveres i en skærmet og en uskærmet udgave
i kategori 6, og kan anvendes til både massivt og flerkoret.

Specielt er den nye plug yderst velegnet til afslutning i installationer med kameraovervågning, hvor terminering oftes foretages med en RJ45 plug, som efterfølgende monteres direkte i kamera.

De to typer plugs leveres i et lille smart plastik glas med skruelåg indeholdende 50 stk. plugs samt 50 stk. aflastnings tyller.

Ligeledes medfølger en komplet montagevejledning, så unødvendige konnekteringsfejl reduceres.

Yderligere information: www.lan-com.dk eller skrive en mail på:
lan-com@lan-com.dk eller ring til os på tlf.: 44 57 07 87.

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 26 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Lindpro valgte GIGA-LAN Kabelsystem til eget HQ

Da Lindpro A/S skulle udføre datakabling for deres moderselskab MT Højgaards nye hovedkontor stod det naturlige valg på Lan-Com`s kabelsystem GIGA-LAN.

”State of art” kategori 6A installation, der kan håndtere op til 10 Gbps

Læs mere

Seneste artikler

Valg af kabelsystem

Der findes nok det der er mere sexet for en IT chef end det at vælge hvilket kabelsystem man bør investere i....

Læs mere

DM i terminering 2020

I hele februar måned afholder Lan-Com A/S i samarbejde med AO Johansen DM i terminering.

Læs mere

Nexconec indgår aftale med Lan-Com

Nexconec Inc med HQ i Hongkong har indgået en distributionsaftale med Lan-Com A/S i Smørum. Aftalen indeholder...

Læs mere

Installations kanaler og rør fra Lan-Com A/S

Lan-Com A/S i Smørum introducerer et komplet program inden for plast kanaler og rør. Produkterne hedder ”LAN-WAY

Læs mere