Nyt certificerings koncept fra Lan-ComA/S

Lan-Com A/S i Smørum har med omgående virkning ændret sit certificeringskoncept på GIGA LAN Pro Kabelsystem. Lan-Com A/S garanterer nu, at GIGA-LAN Pro Kabelsystemer er dobbelt så gode som standarden.

Af Flemming Seerup, Ceo Lan-Com A/S

Når man i dag køber et GIGA-LAN Pro Kabelsystem, og får det installeret af et certificeret installationsfirma, så kan man få et certifikat med 25 års produkt- og systemgaranti.

Det er uanset om man køber det økonomiske kategori 5e kabelsystem eller State of art Kategori 6a med en hastighed op til 10 Gigabit.

Ud over de 25 års produkt-og systemgaranti så garanterer Lan-Com A/S også, at det installerede kabelsystem dobbelt så godt som den standard man har købt.


Hvordan kan vi garantere det?

Inden et GIGA-LAN Pro kabelsystem afleveres, så testes det med en FLUKE Versiv Analyser på mangeparametre (Bla. NEXT, FEXT, Insertion loss, Return loss).

Alle test holdes op imod standarden, så man får et fuldt billede af kabelsystemets performance. Med andre ord, så får man en garanti for, at ens nye kabelsystem overholder den standard som man har købt.

Den professionelle IT installatør eller ingeniør ved, at for hver gang man har 3dB så er det en fordobling eller en halvering af signalstyrke.

Det nye her er, at Lan-Com A/S garanterer, at væsentlige parametre som Next og insertion loss er 3dB bedre end standarden – altså dobbelt så godt som standarden.

Hvordan kan det lade sig gøre?

Undersøgelser har vist sig, at et kabelsystems performance svækkes med tiden.
Så det kabelsystem man fik installeret for ti år siden kan måske ikke håndtere den hastighed man ønsker at opgradere til.

Har man f.eks. købt et ”grænsekabelsystem”*), som kun lige akkurat passerer en Fluke test på afleveringstidspunktet, ja så kan man næsten være sikker på, at det i kabelsystemets sidste leveår ikke overholder standarden.

Da det netop er i kabelsystemets sidste leveår ( pga. opgradering til højere netværkshastighed) man har brug for den høje båndbredde, så er det aldeles væsentligt.

Af ovenstående graf ses det, at GIGA-LAN Pro stadig overholder gældende standard efter 20 år, mens et grænse kabelsystem ikke overholder standarden.

GIGA-LAN Pro kabelsystem består af højkvalitets komponenter, som hver især er af en betydeligt bedre kvalitet end standarden (component compliant).

Når det så samtidig installeres af en certificeret installatør, som har været på grundig træning i Lan-Com A/S, så får man en performance på sit kabelsystem, som er dobbelt så god som standarden, og den bedste garanti for, at kabelsystemet også kan håndtere fremtidens store netværkshastigheder.

Lan-Com A/S har leveret kabelsystemer til de danske installatører de sidste 30 år.
De senere år har Lan-Com med GIGA-LAN Kabelsystem leveret til nogle af det største IT installationer i Danmark.
Således er GIGA-LAN i dag et af de førende kabelsystemer i Danmark.

For yderligere information henvendelse til
www.lan-com.dk eller lan-com@lan-com.dk

*)Et grænse kabelsystem er et kabelsystem, som kun lige akkurat overholder standarden.

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 26 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Lindpro valgte GIGA-LAN Kabelsystem til eget HQ

Da Lindpro A/S skulle udføre datakabling for deres moderselskab MT Højgaards nye hovedkontor stod det naturlige valg på Lan-Com`s kabelsystem GIGA-LAN.

”State of art” kategori 6A installation, der kan håndtere op til 10 Gbps

Læs mere

Seneste artikler

Lan-Com A/S har udviklet et nyt 19 Hybrid IT Rack

Lan-Com A/S i Smørum har udviklet et nyt hybrid IT Netværks rack. Racket udmærker sig ved ekstra stor bredde og dybde.

Læs mere

Ny IP66 vægboks

Lan-Com A/S har introduceret en helt ny IP66 udendørs vægboks, som mange anvendelsesmuligheder. Den er især...

Læs mere

Anvendelse af Fluke Versiv

Den nyeste netværkstester fra Fluke Networks med navnet Versiv DSX har nu været på markedet i ca. 2 år. Lan-Com A/S...

Læs mere

Valg af kabelsystem

Der findes nok det der er mere sexet for en IT chef end det at vælge hvilket kabelsystem man bør investere i....

Læs mere