Pas på… Der bliver snydt på Vægtskålen

Lan-Com A/S har nu i over 25 år solgt kabelsystemer. I alle 25 år har de fleste udbydere og producenter været nogenlunde seriøse. Omvendt ser det ud når man skal købe RJ45 Patchkabler til sit kabelsystem eller datacenter. En meget stor del af de data Patch-kabler der bliver solgt herhjemme holder ikke hvad de lover.

Det kan lyde banalt, men fejl på et RJ45 data Patch-kabel kan forårsage ikke ubetydelige omkostninger. Ud over tidsforbrug til fejlfinding, så er nedetiden dyr for den eller de bruger(e), der ikke kan lave noget før fejlen bliver fundet. Værre kan det blive, når der bliver kørt PoE over dårlige patch-kabler med for lidt kobber i. Kablerne bliver overophedet og i værste fald kan der opstå brand i det datacenter, hvor kablerne er patchet op.

Stor prisforskel

En lille markedsundersøgelse viser at et kategori 6 Patch-kabel på 1 m kan svinge fra kr. 5,00 til 70,- Kr. Det er urimeligt meget, men retfærdiggør forskellen i kvalitet så forskellen i pris?
Hos Lan-Com A/S har vi indkøbt Patch-kabler fra forskellige udbydere – både billige og dyre. Vi har testet kablerne med Fluke Cable Analyzer DTX 1800 i henhold til gældende EN standard og resultatet er klart og nedslående. Ingen billige Patch-kabler passerer en gemen standard test. Mange af de billige Patch-kabler passerer ikke gang en lavere kategori. (Test f.eks. ved kat 5e i stedet for kat. 6). Nogle kabler fejlede både på return loss og NEXT. Nogle udbydere havde endog ”snydt” så meget at der var lagt aluminium i lederen i stedet for kobber (CCA)… det er vel ikke OK
Vi har været ude for, at en kunde havde købt rigtig mange tusinde Patch-kabler til sin helt nye kat 6a installation. Han havde brugt MEGET lang tid på oppatchning – og finder efterfølgende ud af at ingen af kabler overholder det som de skal. Kunden kommer aldrig til at køre 10 Gbps på de Patch-kabler.

Kan man købe guld for dyrt?

Med reference til den store prisforskel og den ligeså store kvalitetsforskel, så kan man spørge sig selv om det ikke kunne være muligt at finde et Patch-kabel i en god kvalitet, som alligevel overholder standarden og som ikke koster ”kassen”?

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 26 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Lindpro valgte GIGA-LAN Kabelsystem til eget HQ

Da Lindpro A/S skulle udføre datakabling for deres moderselskab MT Højgaards nye hovedkontor stod det naturlige valg på Lan-Com`s kabelsystem GIGA-LAN.

”State of art” kategori 6A installation, der kan håndtere op til 10 Gbps

Læs mere

Seneste artikler

Kabelbakker og gitterbakker nu også fra Lan-Com A/S

Lan-Com A/S introducerer et helt nyt leveringsprogram inden for gitterbakker og kabelbakker samt tilbehør.

Læs mere

Yellow trunking fra Lan-Com A/S

Lan-Com A/S har taget endnu et produkt til sig. Denne gang drejer det sig om ”Yellow Trunking”. Et stigende behov...

Læs mere

Nu også kabel strips fra LAN-COM

Lan-Com A/S har taget endnu et produkt til sig. Denne gang drejer det sig om Kabelstrips – eller måske bedre kendt...

Læs mere

Fiberoptiske Mikro Kabler fra Lan-Com A/S

Et stigende behov for Fiberoptiske Mikro kabler har fået Lan-Com A/S i Smørum til at lagerføre en række varianter....

Læs mere