Produkt Guide – Slim Patch Kabler

Giga-Lan kabelsystem har udviklet en løsning, som giver mere plads til kabler i Data rack. De nye ”Slim kat. 6 Patch Kabler” reducerer pladsen til Patch kabler i Data rack, hvilket sparer tid, penge og ressourcer.

Anvendelse

Den nye Slim Kat 6 løsning reducerer pladsen til kabler i hvert rack. Det sparer tid, penge og ressourcer. Sammenlignet med almindelig standard kat. 6 Patch Kabler er Giga-Lan Slim Patch Kablerne 40% mindre.

I alle voksende Data Centre er Rack plads blevet en betydelig vigtig faktor, da IT operatører prøver at maksimere effektiviteten af hver kvadratmeter gulvplads. Nuværende kabling i data rack er ofte overbelastede, ude af kontrol og ligner en ”fuglerede”. Kryds Patchning i Rack er ofte overbelastede og kablerne bliver ufleksible og svære at arbejde med samt umulige at vedligeholde. Airflow og køling ses ofte som et problem i for overbelastede IT Rack. Med de nye Slim Patch Kabler gives der friplads til airflow og dermed bedre og billigere køling.

Når Patch Kablerne bliver bundtet i bundter a 12 stk. bliver pladsen, som spares i hvert rack helt åbenbar med det slim design. De nye Slim Patch Kabler har også meget bedre bøjnings radius end de almindelige og tykkere Patch Kabler, hvilket tillader lettere og bedre arrangering og bundtning af kablerne med en minimal indsats.

Fordele og funktioner

  • Overholder gældende standarder for kat 6. kabling – ISO/IEC 11801, EN 50173, EIA/TIA 568 (Component Compliant)
  • 40% mindre diameter (3,50 mm sammenlignet med 6,00 mm)
  • Leveres i forskellige længder som standard. 0,50m 1,0m 1,50m 2,0m 3,0m 5,0m 7,50m
  • Leveres i farve hvid med slim ”Snag” aflastnings tyller
  • Kan mod speciel bestilling leveres i andre længder og farver
  • Kan mod speciel bestilling leveres i kategori 6A – også Component Compliant
  • Passer til 1 Gigabit (IEEE) Ethernet protokol
  • Bedre Air flow og køling til servere og Switche i rack
  • LSZH Kappe – brandhæmmende og halogenfri

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 26 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Lindpro valgte GIGA-LAN Kabelsystem til eget HQ

Da Lindpro A/S skulle udføre datakabling for deres moderselskab MT Højgaards nye hovedkontor stod det naturlige valg på Lan-Com`s kabelsystem GIGA-LAN.

”State of art” kategori 6A installation, der kan håndtere op til 10 Gbps

Læs mere

Seneste artikler

Nyt Kabelsystem fra Lan-Com A/S

Lan-Com A/S i Smørum introducerer nyt revolutionerende IT kabelsystem, som er specielt designet til datacentre,...

Læs mere

Vejen til det gode kabelsystem

Som så mange andre industrier er markedet for IT kabelsystemer i Danmark også udsat for stor konkurrence. Efter 20...

Læs mere

Pas på… Der bliver snydt på Vægtskålen

Lan-Com A/S har nu i over 25 år solgt kabelsystemer. I alle 25 år har de fleste udbydere og producenter været...

Læs mere

Kampagne - SFP moduler

SFP moduler til halv pris! Oven på en kold sommer trænger vi alle til noget at varme os på. Derfor har vi i...

Læs mere