SDU Valgte skræddersyede Patch Kabler

Når It afdelingen fra Odense Universitet skal patch en ny site op kan det kun gå for langsomt. ”Typisk har vi en dag og en nat til at koble flere tusinde patchninger inden installationen tages i brug”.

Hos SDU havde man i nogen tid eksperimenteret med flere løsninger for at det kunne gå hurtigere. Eksempelvis havde man bundtet kablerne i 12 og lagt dem i en slags strømpe, hvor hvert kabel kom ud i forskellig længde så de passede til den enkelte port i switchen. Problemet var bare, at det var tidskrævende at lægge kablerne i strømpen i nøjagtig længde og at det overskydende kabel blev gemt i slangen.

Da Lan-Com`s  Account manager kom forbi for at se på opgaven, måtte han efterfølgende lige ”tygge lidt” på den opgave. ”Jeg synes at det er spændende at få sådan en opgave, der ikke lige er sådan til at løse”, siger Flemming Seerup.

Lan-Com gik til sin producent af patch kabler og spurgte om de kunne løse denne opgave. Og det kunne de… efter et par prøveproduktioner og  tilrettelser sad den ”lige i skabet”.

Syddansk Universitet får nu skræddersyede Patch Kabler fra Lan-Com, som er bundtet i 12, hvor længden på hvert kabel er individuel tilpasset så det lige præcis passer til den enkelte switch port. Ikke nok med det så er kablet konstrueret så det kommer ud af slangen i den rækkefølge det skal bruges i switchen. (ingen krydsninger)

”Vi har nu fået to sendinger fra Lan-Com og det fungerer bare”, siger Lars Jakobsen fra SDU. ”Jeg ved ikke hvor meget tid vi har sparet, men det er meget - og resultatet når vi har patchet op er bare flot”, fortsætter Lars Jakobsen. Produktet er så godt at vi har anbefalet Lan-Com til vores søster firma UCL Lillebælt,  som også benytter sig af dette produkt. Og ikke nok med det… ”Flemming Seerup gjorde os opmærksom på, at der er stor forskel på kvaliteten af patch kabler på markedet. Vi købte derfor de specielle næser til Flukes Cable Analyser, så vi fremadrettet selv kan teste kvaliteten af vores patchkabler. Kæden er jo ikke stærkere end det svageste led, og når vi nu ofrer så mange penge på vores nye kabelsystemer og meget tid på oppatchning, så skal den del naturligvis også være i orden slutter” Lars Jakobsen.

Udviklingen stod på over 6 måneder, men resultatet var en meget tilfreds kunde, som nu kan op patche sine krydsfelter på en super professionel måde med rekordfart.

Lan-Com leverer Kategori 6A 500 MHz. skærmede Patch Kabler (skræddersyede) Component Compliant til SDU. Hvert eneste kabel er testet op imod ISO/EN standarden for at sikre den højeste kvalitet.

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 32 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 32 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Vi er rated i bedste betalingsklasse AAA af Bisnode. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Seneste artikler

LAN-COM A/S introducer verdens mindste nyhed

Medie konvertering fra kobber til fiber har været kendt lige siden fiberkablernes begyndelse midt i 80´erne. Men...

Læs mere

Eksklusiv kampagne

Fluke Networks og Lan-Com A/S gentager den succesfulde kampagne fra efteråret

Læs mere

Hvad kendetegner et godt kabelsystem?

Efter at have solgt Kabelsystemer i mere end 33 år og sit eget Giga-Lan brand i 10 år, har Lan-Com A/S samlet en...

Læs mere

LAN-COM A/S har udviklet sit eget leveringsprogram inden for switch teknologi

Lan-Com A/S i Smørum har indgået en aftale med en af markedets helt store switch producenter. I Q4-2023 introducerer...

Læs mere