OPTIFIBER PRO QUAD OTDR OFP-100-Q/INTL Forstør

OPTIFIBER PRO QUAD OTDR OFP-100-Q/INTL

280612

STK

Lager status:

DKK (Log ind for at se pris)

Specifikation

Unikke funktioner: Smartloop: Muliggør automatiseret test og analyse af to fibre i en enkelt test. Taptive brugergrænseflade for nem opsætning og drift. Kompatibel med Linkware Live for real-time adgang til test resultater og løsninger.

Yderligere information

Optifiber Pro er branchens første specialbyggede OTDR, der opfylder de unikke udfordringer i en virksomheds fiberinfrastruktur. Med sin enkle taptive brugergrænseflade og kraftfulde feature sæt, er det et enkelt og uundværligt test instrument, for de fleste installatører, der skal udføre effektive test eller fejlfindinger.

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 26 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Lindpro valgte GIGA-LAN Kabelsystem til eget HQ

Da Lindpro A/S skulle udføre datakabling for deres moderselskab MT Højgaards nye hovedkontor stod det naturlige valg på Lan-Com`s kabelsystem GIGA-LAN.

”State of art” kategori 6A installation, der kan håndtere op til 10 Gbps

Læs mere

Seneste artikler

DM i terminering 2020

I hele februar måned afholder Lan-Com A/S i samarbejde med AO Johansen DM i terminering.

Læs mere

Nexconec indgår aftale med Lan-Com

Nexconec Inc med HQ i Hongkong har indgået en distributionsaftale med Lan-Com A/S i Smørum. Aftalen indeholder...

Læs mere

Installations kanaler og rør fra Lan-Com A/S

Lan-Com A/S i Smørum introducerer et komplet program inden for plast kanaler og rør. Produkterne hedder ”LAN-WAY

Læs mere

Ny forbedret RJ45 Plug fra Lan-Com A/S

Hvem har ikke prøvet at montere en RJ45 Plug og samtidig blevet død irriteret på sig selv!! For det er rent faktisk...

Læs mere