Lam-Com A/S holder introfest på UPS fra Legrand

Lan-Com A/S i Smørum har netop introduceret Legrands store leveringsprogran inden for 1- og 3-fasede UPS’er.

Leveringsprogrammet spænder lige fra 600 VA TIL 10.000 VA og dækker stort set ethvert behov inden for batteri back up.

Dette fejrer Lan-Com ved at holde en 3 måneder lang introfest, hvor man sælger de nye produkter til stærkt reducerede priser.

Legrand har i de sidste mange år leveret de bedste UPS’er der findes. De er kendt for lang levetid – helt op til 8 år, og en unik effektivitet på hele 96%, der ligger et stykke ud over det sædvanlige.

”Behovet for UPS’er er større end man umiddelbart tror, og der er mange anvendelsesmuligheder til netop batteri back up. Ny lovgivning på dette område vil sørge for, at efterspørgslen vil stige meget de næste par år”, Siger salgschef Gert Rishøj fra Lan-Com.

”Nu bakker vi dette nye produkt op med en introfest på 3 måneder hvor vi sælger disse produkter til stærkt reducerede priser. Det er et produktområde, som vi ikke har beskæftiget os med før, så det er vigtigt, at produktet får den bedste introduktion – det fortjener det”, fortsætter Gert Rishøj.

”Det bliver meget spændende at se hvordan markedet reagerer på denne store Introfest, hvor vores kunder kan opnå besparelser på helt op til 40% på en markedets bedste produkter gennem de sidste 20 år”, siger Gert Rishøj der er, salgs ansvarlig hos Lan-Com for UPS’er og fortsætter Gert Rishøj ”.

”Jeg kan kun anbefale El -installatører, alarm-udbydere og andre interesserede at kontakte os og få en UPS snak med vores veluddannede salgskonsulenter, så vi kan finde den bedste løsning i samarbejde ”, slutter Gert Rishøj.

Lan-Com A/S har de sidste 32 år leveret IT kabling og beslægtede produkter til danske el-installatører. Lan-Com A/S har erhvervet sig stor viden inden for dette område ved konstant at være nysgerrig og som leverandør til nogle af de største LAN projekter i Danmark de seneste år.

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 32 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 32 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Vi er rated i bedste betalingsklasse AAA af Bisnode. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Seneste artikler

SDU Sund - Et af de største IT kabelsystemer leveret af Bravida Danmark og Lan-Com i samarbejde.

Det lakker mod enden for afslutningen af Danmarks største IT kabelsystemer i nyere tid. Projektleder Flemming Kjems,...

Læs mere

Mini OTDR tester med touch screen

Lan-Com A/S i Smørum har introduceret en helt ny Mini OTDR tester, som i sit design er ny og revolutionerende.

Læs mere

Samlevejledning for væghængte rackskabe 6HE til 27HE

Samlevejledning for væghængte rackskabe 6HE til 27HE

Læs mere

Manual for Intelligent vertikal strømfordelingsenhed

Manual for Intelligent vertikal strømfordelingsenhed

Læs mere