Lan-Com A/S introducerer Kube løsninger til datacentre

Lan-Com A/S har i snart mange år været kendt for sine LAN-RACK, som er leveret til de største data- installationer her i Danmark. Det har primært været kabel-rack med en ydeevne op til 1500 kg, men nu tager Lan-Com endnu et skridt ind i datacenter verdenen.

De nye Kube løsninger sælges under navnet LAN-RACK og designes fra gang til gang som speciel løsning, selvom komponenterne består af standard enkelt-dele.
Systemet er i sig selv enkelt nok.

Det består af 19” Server-rack, et tag, som
danner kold eller varm gang samt en skyde-eller svingdør, der danner indgangen til Kuben.

Den nye Kube løsning er konstrueret i aluminium og er derfor lettere at flytte rundt på og betydelig stærkere. Server racket kan tåle en belastning helt op til 2 tons.

Hvorfor Kube løsning?

Servere og switche der installeres i server rack udvikler meget store mængder varme, som skal nedkøles for at serverne kan overleve, og det er ekstremt dyrt.

For at spare på energien er det vigtigt, at det kun er de områder hvor serverne er placeret, der nedkøles.

En Kube løsning med kolde og varme gange sørger for at, kun lige det der skal nedkøles bliver det, og derfor er det den mest energirigtige løsning.

In-row køling

In-row køling, hvor kun lige akkurat det, som skal køles ned siger næsten sig selv, at det er mere økonomisk end at skulle køle et helt rum ned.

In-row kølere installeres mellem to rack og opdeler kolde og varme gange.
In-row køleren tager den varme luft bagest i racket og omdanner den til kold luft.

For at reducere energiomkostningerne mest muligt er det vigtigt at holde på den kolde luft de rigtige steder (der hvor serverne er).

Taget på Lan-Rack Kube løsningen er lavet af tempereret glas for holde på kulden, maksimere tilgængeligt lys og mindske risiko for brand.

Side-skørt mellem sideplade og 19” opspænding lukker huller og nedsætter ligeledes forkert luft-gennemstrømning og sparer på den dyre energi.

Total løsning

Sammen med Lan-Com`s nye agentur på Nexconec, som er professionelle HD Fiberoptiske løsninger
til bla. MPO Kabling og det nye Yellow Trunking (gul føringsvej til datacenter) har Lan-Com nu komplette løsninger til datacentre.

Demo

Lan-Com A/S har lavet en demo opstilling i et nyindrettet showroom i Smørum.
Alle interesserede er naturlig vis velkomne til at kigge forbi og få en ”Kube-snak” med vores meget dygtige netværks specialister.
Man er også meget velkommen til at kontakte Lan-Com A/S for at få designet den mest optimale Kube løsning.

Lan-Com A/S har leveret IT kablings løsninger til den danske industri i 30 år. En række professionelle produkter til installationsbranchen kombineret med en håndfuld yderst dedikerede medarbejdere, danner grundlaget for Lan-Com`s succes de seneste mange år

Yderligere information: tlf. 44570787 lan-com@lan-com.dk www. Lan-com.dk

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 32 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 32 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Vi er rated i bedste betalingsklasse AAA af Bisnode. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Seneste artikler

Samlevejledning for væghængte rackskabe 6HE til 27HE

Samlevejledning for væghængte rackskabe 6HE til 27HE

Læs mere

Manual for Intelligent vertikal strømfordelingsenhed

Manual for Intelligent vertikal strømfordelingsenhed

Læs mere

Hvordan sikre man sig, at det man har købt nu overholder det, som det skal

Det er en ganske naturlig ting, at man vil ikke snydes - og så ender man ofte med at købe det billigste, men er det...

Læs mere

Ny fiberoptisk fusions splidser

Lan-Com A/S introducerer en helt ny Fiberoptisk Fusions Splidser SAT-17M V2 mini fusions Splidser, som er specielt...

Læs mere