Kabelbakker og gitterbakker nu også fra Lan-Com A/S

Lan-Com A/S introducerer et helt nyt leveringsprogram inden for gitterbakker og kabelbakker samt tilbehør.

Lan-Com A/S introducerer et helt nyt leveringsprogram inden for gitterbakker og kabelbakker samt tilbehør.
”Når vi nu leverer store IT kabelsystemer til f.eks. uddannelsesinstitutioner og hospitaler – så kan vi lige så godt også levere det som kablerne ligger i”, siger Flemming Seerup, CEO Lan-Com A/S

Gitterbakkerne leveres lige fra 50 mm til 600 mm i bredden og er 50 mm i højden. Materialet er galvaniseret stål og er tilpasset det danske marked så det let kan implementeres i nye installationer.

Kabelbakkerne er af perforeret stål og leveres ligeledes fra 50 mm til 600 mm i bredden med en højde på 40 mm.
Tilbehørsprogrammet er stort og omhandler lige fra hjørner til T-stykker, kryds skillespor og mange andre ting som f.eks. fastgørelsesanordninger i loft og væg. 
Navnet på de nye kabelbakker er Lan-Way og indgår i det eksisterende leveringsprogram som også omfatter HF-rør, Flex- rør samt ledningskanaler.

  ”Vi har meget store forventninger til programmet som vil bringe os endnu nærmere den komplette leverandør af El materiel til nybyggeri”, siger Flemming Seerup og fortsætter:  ”Jeg er sikker på, at det nye leveringsprogram vil hjælpe os og de kunder, der vælger at gå med vores produkter i en tilbudsfase hvor prisen spiller en afgørende rolle”.

Vi kan nu levere en endnu mere komplet installation. I forvejen har vi ud over vores kendte kabelsystemer også kabelrack og server rack.
Ligeledes kan vi nu også levere Kubeløsninger og Yellow Trunking, som er føringsvej i datacentre samt HF rør, Flex rør samt ledningskanaler.

 

”Med de nye produkter forventer vi at vinde mindst dobbelt så mange projekter som vi gjorde i 2020 og dermed øge vores omsætning betragteligt”, slutter Flemming  Seerup .

Lan-Com A/S har de sidste 30 år leveret IT kabelsystemer til El markedet og de seneste år leveret til nogle af de aller største projekter i Danmark. 
Lan-Com A/S er den førende IT kabel specialist i Danmark med en stor knowhow som vi har erhvervet os gennem kompetente medarbejdere og de store projekter vi har leveret
Varerne er allerede på lager og kan rekvireres med omgående levering

Yderligere information:  www.lan-com.dk  lan-com@lan-com.dk   Tlf. nr. 4457 0787

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 26 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Lindpro valgte GIGA-LAN Kabelsystem til eget HQ

Da Lindpro A/S skulle udføre datakabling for deres moderselskab MT Højgaards nye hovedkontor stod det naturlige valg på Lan-Com`s kabelsystem GIGA-LAN.

”State of art” kategori 6A installation, der kan håndtere op til 10 Gbps

Læs mere

Seneste artikler

Hvordan sikre man sig, at det man har købt nu overholder det, som det skal

Det er en ganske naturlig ting, at man vil ikke snydes - og så ender man ofte med at købe det billigste, men er det...

Læs mere

Ny fiberoptisk fusions splidser

Lan-Com A/S introducerer en helt ny Fiberoptisk Fusions Splidser SAT-17M V2 mini fusions Splidser, som er specielt...

Læs mere

GIGA-LAN / LAN-OPTIC INSTALLATIONS GUIDE

Giga-Lan / Lan-Optic installations guide

Læs mere

DRIFT OG VEDLIGEHOLD

GIGA-LAN Struktureret kabelsystem kategori 6A U-UTP LAN-OPTIC Fiberoptisk backbone

Læs mere