Nexconec indgår aftale med Lan-Com

Nexconec Inc med HQ i Hongkong har indgået en distributionsaftale med Lan-Com A/S i Smørum. Aftalen indeholder Lan-Com A/S enerettigheder til at distribuere Nexconec's store leveringsprogram af Fiber Optiske produkter på det danske marked.

”Aftalen kommer på det helt rigtige tidspunkt for os, da vores fremadrettede strategi netop er, at satse meget stort på kabling i datacentre”, siger Flemming Seerup CEO, Lan-Com A/S og fortsætter; ” Dette er blot en del, men en vigtig del af mange nye tiltag, man vil se fra    Lan-Com’s side det næste stykke tid.”

”Vi har det sidste års tid udviklet et kæmpe leveringsprogram med produkter, der passer til den nyeste teknologi inden for datacentre.
Bl.a HD (High Density) Fiberoptiske Patch Paneler for direkte terminering eller den kendte MPO konnektor,” siger Alexandre Serafini, salgsdirektør hos Nexconec.

” Vi har indgået denne aftale med Lan-Com A/S fordi, vi er sikre på at, det er den rette distributør for os, til at løfte dette produkt som det fortjener.
Lan-Com A/S har været på markedet i snart 30 år og har nogle af de bedste folk ansat inden for dette specielle område, så vi er meget fortrøstningsfulde,” slutter Alexandre Serafini.

”Vi har i længere tid udset os markedet for datacentre som et fokusområde og med Nexconec og deres kvalitetsprodukter samt viden ser vi os meget klar til også at erobre dette spændende marked.
Vi har i 2019 udvidet vores lager med 60%, så der bliver masser af plads til de nye produkter - også på personalesiden vil vi i 2020 være styrket. Så der er ingen undskyldninger for ikke at få succes,” slutter Flemming Seerup.

Lan-Com A/S har de sidste 28 år leveret fiberoptisk kabling til danske el-installatører. Lan-Com A/S er i besid-delse af meget stor viden inden for dette område, som man har erhvervet sig gennem nogle af de største LAN projekter i Danmark de seneste år. Lan-Com A/S har de sidste 4 år haft en vækst på 25-30% pr. år.

Nexconec er en af de nyere spiller på markedet for fiberoptisk kabling. Dog har ejerkredsen en produkt og mar-kedsviden der er de fleste overlegne. Nexconec har på under 12 måneder lavet distributionsaftaler, der dækker alle kontinenter. Af referencer kan bl.a nævnes Orange, Telia og T-Mobile

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 26 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Lindpro valgte GIGA-LAN Kabelsystem til eget HQ

Da Lindpro A/S skulle udføre datakabling for deres moderselskab MT Højgaards nye hovedkontor stod det naturlige valg på Lan-Com`s kabelsystem GIGA-LAN.

”State of art” kategori 6A installation, der kan håndtere op til 10 Gbps

Læs mere

Seneste artikler

Ny IP66 vægboks

Lan-Com A/S har introduceret en helt ny IP66 udendørs vægboks, som mange anvendelsesmuligheder. Den er især...

Læs mere

Anvendelse af Fluke Versiv

Den nyeste netværkstester fra Fluke Networks med navnet Versiv DSX har nu været på markedet i ca. 2 år. Lan-Com A/S...

Læs mere

Valg af kabelsystem

Der findes nok det der er mere sexet for en IT chef end det at vælge hvilket kabelsystem man bør investere i....

Læs mere

Nexconec indgår aftale med Lan-Com

Nexconec Inc med HQ i Hongkong har indgået en distributionsaftale med Lan-Com A/S i Smørum. Aftalen indeholder...

Læs mere