Lindpro og Lan-Com A/S løser udfordringer sammen

Da en større offentlig bygning i Middelfart skulle have udskiftet sine gamle krydsfelt skabe ud med nyere og mere tidssvarende skabe stod Steffen Lindved Sørensen fra Lindpro`s afdeling i Vejle over for noget af en opgave. Den eksisterende horisontale kabling samt backbonekablingen skulle nemlig ikke udskiftes, og installation af de nye skabe skulle foregå hurtigt og så gnidningsfrit som muligt, således at slutkunden ikke blev generet og mistede

Steffen L. Sørensen, serviceleder hos Lindpro kontaktede Lan-Com A/S i Smørum for at forhøre sig om det var noget man havde lyst til at løse sammen med Lindpro.
Jeg må sige, at jeg blev lidt overrasket over Lan-Com´s engagement og villighed til at løse denne opgave med os. Dejligt med en leverandør, der er løsningsorienteret i stedet for kun at koncentrere sig om at levere produkter.

Efter en kort beskrivelse af problemstillingen af Steffen L. Sørensen fra Lindpro til account manager Gert Rishøj fra Lan-Com, satte de to sig sammen og delte erfaringer og løsningsforslag.

For hvordan udskifter man netværks-skabe uden at det går ud over den eksisterende installation.
Steffens forslag og Gert Rishøjs indgående kendskab til Lan-Com`s Lan-Rack serie gav bonus og resultatet blev, at Lan-Com på deres værksted modificerede skabene således, at eksisterende paneler og kabler nemt og uden nedbrydelser kunne monteres i de nye IT skabe.

”Vi havde afsat to hold fredag og lørdag til at få udført arbejdet. Men allerede i løbet af fredagen kunne vi konstatere, at det ene hold om lørdagen kunne spares væk.” siger Steffen L. Sørensen.
”Med få enkelte midler, god planlægning og en forståelig leverandør i ryggen har vi sparet meget tid og besvær for vores kunde”, fortsætter Steffen fra Lindpro.

”Det har været en spændende lille opgave for os at være med til”, siger Gert Rishøj account manager fra Lan-Com.
Og fortsætter: ”Det er jo lige præcis det vi vil huskes for. Vi har så stor erfaring fra et utal af projekter og den erfaring giver vi med glæde videre. Alle kan levere en vare, men ikke så mange forstår at kunne levere det, der ligger bagved.”

Med det gode samarbejde og resultat i dette projekt håber både Lindpro og Lan-Com, at de sammen kan løse mange nye udfordringer sammen i fremtiden.

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 26 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Lindpro valgte GIGA-LAN Kabelsystem til eget HQ

Da Lindpro A/S skulle udføre datakabling for deres moderselskab MT Højgaards nye hovedkontor stod det naturlige valg på Lan-Com`s kabelsystem GIGA-LAN.

”State of art” kategori 6A installation, der kan håndtere op til 10 Gbps

Læs mere

Seneste artikler

Valg af kabelsystem

Der findes nok det der er mere sexet for en IT chef end det at vælge hvilket kabelsystem man bør investere i....

Læs mere

DM i terminering 2020

I hele februar måned afholder Lan-Com A/S i samarbejde med AO Johansen DM i terminering.

Læs mere

Nexconec indgår aftale med Lan-Com

Nexconec Inc med HQ i Hongkong har indgået en distributionsaftale med Lan-Com A/S i Smørum. Aftalen indeholder...

Læs mere

Installations kanaler og rør fra Lan-Com A/S

Lan-Com A/S i Smørum introducerer et komplet program inden for plast kanaler og rør. Produkterne hedder ”LAN-WAY

Læs mere