Lindpro A/S valgte GIGA-LAN Kabelsystem til KHV 7

Da MT Højgaard skulle have nyt hovedsæde i Søborg lå det lidt i kortene, at det var Lindpro A/S, der skulle udføre El og datainstallationen (datterselskab).

Data-installationen skulle være ”state of art” med 10 Gigabit forbindelser helt ud til den enkelte bruger og en redundant backbone forbindelse med maksimal ydeevne.

Lan-Com A/S havde stået på sidelinjen siden projektet var på tegnebrættet og havde løbende kommet med input og kommentarer til projektet. Derfor var det også nærliggende, at det var Lan-Com`s produkt GIGA-LAN, der blev valgt.

Installationen bestod af 2500 stk. kat. 6a U-FTP drop samt en redundant fiberoptisk backbone fra HX til de 17 underkrydsfelter. Total 816 stk. Fiberoptiske splidsninger. De fleste udtag blev udført med de nye Fuga- udtag, men også en del udvendige udtag, som blev fastgjort på kabelbakke under loft til WiFi.

Installationen startede maj 2015 og sluttede sommeren 2016. ”Samarbejdet mellem Lan-Com og Lindpro er gået helt snorlige efter bogen uden overraskelser”, siger projektleder Mike Elgaard fra Lindpro. ”Account manager Gert Rishøj fra Lan-Com har stået på pletten, når vi havde brug for ham” fortsætter Mike Elgaard. Endvidere er det jo ikke første gang vi benytter Lan-Com`s GIGA-LAN produkter, så nu ved vi at de virker og drengene er også meget glade for at arbejde med produkterne slutter Mike Elgaard.

Samarbejdet mellem Lan-Com og Lindpro er gået helt snorlige efter bogen uden overraskelser.

Når Lan-Com afslutter et projekt af denne type er det naturligt, at vi lige afslutter med en gennemgang og evaluering for at se om, der er noget man kunne have gjort bedre eller anderledes. Gert Rishøj var meget tilfreds med den håndværksmæssige udførelse, men pointerede, at den nye måde at afslutte kablerne i krydsfelterne - ikke brug af ”vandfald”, men én direkte kabel til førelse til hvert Patch Panel ville havde givet en mere fleksibel afslutning og sparet Lindpro for 15 km kabel.

Manden på gulvet hos Lindpro Simon Larsen efterspurgte en form for ”fast box levering i situationer hvor man lige stod og manglede nogle småting for at gøre sit arbejde færdigt. Et produkt man hos Lan-Com vil overveje.

Installationen blev afleveret august 2016.

Stort udvalg af produkter

Lan-Com A/S ligger til enhver tid inde med mere end 1000 forskellige produkter til netværks kabling. Alle produkter er nøje udvalgte, højeste kvalitet og tilpasset det danske installationsmarked

Projektgennemgang

Lan-Com A/S tilbyder projektgennemgang med udbud og specifikationer fra de rådgivende ingeniører. Vi finder produkter og tilbyder det så alt overholder det som den rådgivende ingeniør har foreskrevet. Ingen dårlige overraskelser når ordren er i hus og skal leveres.

Viden og service

Lan-Com A/S har beskæftiget sig med netværkskabling i mere end 26 år. Det har givet os en kæmpe viden inden for dette felt. Vi har selv designet de fleste af vores produkter, som vi sælger – derfor kender vi vores produkter ned til mindste detalje. Du kan altid ringe til os og få svar på dine spørgsmål

Stabilitet

Lan-Com A/S har eksisteret i mere end 26 år. Vi har aldrig haft røde tal på bundlinjen. Det er din sikkerhed for at du også kan få Lan-Com`s produkter i morgen.

Lindpro valgte GIGA-LAN Kabelsystem til eget HQ

Da Lindpro A/S skulle udføre datakabling for deres moderselskab MT Højgaards nye hovedkontor stod det naturlige valg på Lan-Com`s kabelsystem GIGA-LAN.

”State of art” kategori 6A installation, der kan håndtere op til 10 Gbps

Læs mere

Seneste artikler

Lan-Com stepper op på distributionen

Blandt håndværkere, som er Lan-Com´s foretrukne kunder, er tid vigtigere, end nogensinde før. Derfor introducerer...

Læs mere

Samlevejledning for væghængte rackskabe 6HE til 27HE

Samlevejledning for væghængte rackskabe 6HE til 27HE

Læs mere

Manual for Intelligent vertikal strømfordelingsenhed

Manual for Intelligent vertikal strømfordelingsenhed

Læs mere

Gratis test af RJ45 Patch Kabler

I hele februar måned afholder Lan-Com A/S i Smørum ”gratis test af kategori 6 og 6a RJ45 Patch Kabler”

Læs mere